Biodroga MD™ kezelések

Biodroga MD™ kezelések

 

A Biodroga több szakterületet átölelő kutatásának eredményeképpen megalkotta a forradalmi Biodroga MD™ termékcsaládot, mely a bőrápolást kombinálja a gyógyászattal. 

Mit várhatunk a Biodroga MD™ termékcsaládtól:A válasz egy orvosilag és tudományosan megalapozott kutatás, melynek eredménye egy innovatív, korszerű összetevő-rendszer – a legkorszerűbb hatóanyagok és ezek kombinációi:

– optimális hatékonyságú Derma Membrán Komplex – a hatóanyagok “beszállítója”

– hosszútávú eredményt ígérő növényi stimulánsok

– megfelelően kiválasztott, kiemelkedő hatékonyságú vitaminok

– kollagén építő és védő tripeptidek

– izomlazító hexapeptidek, botox hatás

  • értékes növényi olajok és kivonatok

Minden BIODROGA MD™ termék mentes az ásványi olajoktól, emulgeátoroktól, parabénektől, színezőanyagoktól, szintetikus illatanyagoktól és polietilén-glikoltól (PEG). A készítmények szinte illatmentesek vagy csak természetes eredetű illatanyagot tartalmaznak.

 BIODROGA MD ULTIMATE

A bőr öregedése már a húszas éveinkben elkezdődik, ám főleg a 30-as éveink közepén lesz  igazán látható, majd a menopauzával a bőr megereszkedik,rugalmatlanná válik.

Az időt nem, de az idő múlásának jeleit visszafordithatjuk.Egy speciális power peptid variáns, a Novo Peptide TM technologia alkalmazásával, ez a termékcsalád egy valódi Szent Grál az érett bőr ápolásában.

A peptid hatásai attól függenek, hogy az öregedés mely jelei különösen erősek, és mennyire alakultak ki. Ez a különösen kifinomult antiage variáns, lehetővé teszi, hogy a bőr válassza ki a neki megfelelő peptidet, ami ott aktiválódik ahol kell. A bőr mintegy könyvtárból , kiválasztja a számára megfelelő peptid olvasmányt, amit azután a megfelelő helyen ” beolvas”. Ettől válik ez a termékcsalád és kezelés olyan széles körben alkalmazhatóvá és hatékonnyá..

Biodroga MD™ termékcsaláddal végzett kezelések

Optimális hatással kezelhetők problémák ; vizhiány, alipikus bőrök, hyperérzékenység, rosacea, akné, rugalmasságvesztés, AntiAging

A Biodroga Institut és MD termékek csak kozmetikusoknál elérhetők

Kozmetikámban megvásárolhatók, megrendelhetők

CLEAR + 

Az arcbőr tisztítása, mitesszerek  pattanások eltávolítása, enzimes bőrmegújítással, peptides hatóanyagos bőrtáplálással.

Az ápolt, szép bőr eléréséhez elengedhetetlen a rendszeres tisztító arckezelés. Ez nem csak azoknak fontos, akiknek zsíros, aknés bőre van vagy rendszeresen sminkelik magukat, hiszen a bőr természetes izzadása, a faggyúképződés, a környezet káros szennyező hatása mindenkit érint.

VITAMINOS HIDRATÁLÓ KEZELÉS

Bőrharmonizáló kezelés hyaluronnal és tápláló mézes maszkkal, érzékeny alipikus , vagy napkárosodott bőrökre.

Azonnal enyhiti a bőrérzékenységet, bőrpirt és feszülő érzést.

KÉK ORCHIDEA HIDRATÁLÓ KEZELÉS

A legjobb választás a dehidratált, száraz, hámló bőr számára. A kék orchidea kivonat és a hidratáló komplexek feltöltik a bőr nedvességraktárait, megvédik a kiszáradástól.

Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav gondoskodik róla, hogy a bőr nedvesség raktárai hosszú ideig kitartsanak. A szárazság okozta ráncok enyhülnek, a bőr rugalmasabb, üdébb lesz.

KAVIÁROS LUXUS VARÁZSLAT KEZELÉS

A kaviárkivonat bővelkedik értékes ásványi sókban, nyomelemekben és fehérjékben, serkenti a sejtanyagcserét és a bőr mikrokeringését.  A kaviár kivonaton kívül tápláló  szójaproteint, squalane-t, shea vajat tartalmaz. A varázslat mindenkinek jár!

A kaviárkivonat csodás hatására valódi élmény a kezelés.A bőr megfiatalodik és csillogó textúrát kap. A luxus kaviár kezelés minden időben tökéletes.

Ideális a száraz, alipikus bőrökre, a hidegérzékeny-húzódó bőrre, vagy akinek az arca a szél vagy szárító fűtés, intenziv napsugárzás, miatt kipirosodik. Csökkenti az idősödő, hormonális változásoknak kitett bőr tüneteit, mint érzékenység, szárazság, rozácea, bőrpir.

ENERGIZE & PERFECT KEZELÉS

Ez a stimuláló kezelés, hatékonyan lép fel a kimerültség a fáradtság és a stressz okozta negativ hatások ellen. Serkenti a bőr anyagcseréjét és mikrokeringését. 

Afrikai zöld kávé, növényi taurin, algakomplex , sárkánygyümölcs kivonat, Champagni  fehér és vörösszölő kivonat.tartalommal. Fucogel tartalma 3 órán belül képes  akár 79% al növelni a bőr hidratáltságát és energiaszintjét.

ULTIMATE EXTRA MICROLIFT Kezelés

Epigenetikai luxuskezelés  három biotechnológiai peptiddel, thermo peelinggel, és microlift lapmaszkkal.

A hosszantartó látványos lifting hatásért, kollagén lapokkal a ráncok mélységének és a szem körüli szarkalábak azonnali csökkentésére.

BIODROGA MD + LÉZERES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS

Biológiai bőrfiatalitás a lézer erejével – és  mélyrétegű hatóanyagbejuttatás! A kezelés során bőrigény szerinti orvoskozmetikai szérumokat és különböző molekulaméretű hialuronsavat juttatok  a bőrbe orvosi  lézeres- radiofrekvencias mezoterápiaval. A lézeres biostimuláció, fokozza a bőr vitalitását, serkenti a kollagéntermelést, feszesiti az arckontúrt, csökkenti a tág pórusok méretét,a mély ráncokat, szarkalábakat, a fokozott faggyútermelődést.

Az eljárás teljesen fajdalommentes, a bőrt nem fényérzékenyíti , ezért nyáron is biztonságosan végezhető.

A kezelés menete

– a bőr letisztítása ( speciális bőrmegújító peeling alkalmazása)

– hatóanyagkoktél, mezoterápiával  történő hatóanyagbevitel

– feltöltő maszk

  • zárókrém, fényvédelem

Az optimális eredmények elérése érdekében kúraszerűen ajánlott a kezelés (4-6 alkalom) melyet 10- 14 naponta érdemes elvégezni.