Miért elengedhetetlen a bőr számára a hyaluronsav és miért ajánlom

Miért elengedhetetlen a bőr számára a hyaluronsav és miért ajánlom

Mi is az a hyaluronsav?

Természetes módon legnagyobb mértékben a bőrben, a szemben és az izületekben fordul elő. Fő feladata a víz visszatartása, és  hogy nedvességet biztosítson a szöveteinknek.

A hyaluronsavat főként azért ajánlom , mert képes a bőr textúráját és megjelenését javítani, valamint csökkenteni az öregedéssel kapcsolatos egyéb tüneteket.

 A hialuronsav saját súlya 1000-szeresének, vagy akár 10 000-szeresének megfelelő mennyiségű vizet képes megkötni

  • megakadályozza, hogy a bőr túl sok nedvességet veszítsen, ezért elengedhetetlen a bőr hidratálásához.
  •  Az optimális hidratálás megőrzése  szükséges az egészséges bőr számára. Ha ez nincs, akkor  a bőr szárazzá válik, védekező  szerepét a különböző környezeti hatássokkal szemben nem tudja megfelelően ellátni. A bőr elveszíti feszességét ragyogását.

Tudtad , hogy  a bőröregedés jelei a ráncok, a bőr rugalmasságának teltségének elveszítésének egyik fő oka, hogy a kor előre haladtával a sejtek egyre kevesebb Hyaluron savat termelnek?

Megalapozott tény, hogy a hyaluronsav bizonyos változatainak jelentős szerepe van a  bőrápolási termék alkotóelemeként, mivel elősegítik a bőr hidratálását és teltebbé teszik a bőrt, ezzel csökkentve a ráncok megjelenését, és mindemellett minden bőrtípusra pozitív hatással van.

A helyileg alkalmazandó bőrápolási termékek háromféle hialuronsavat tartalmazhatnak:

  • Nagy molekulasúlyú hyaluronsav . A bőr felszínén maradva javítja a bőr legkülső rétegének hidratáltságát.
  • Közepes molekulasúlyú hyaluronsav hatása szinte megegyezik a , nagy molekulasúlyú hyaluronsavval
  • Alacsony molekulasúlyú hyaluronsav Molekulái 40-szer kisebbek azoknál, amelyek a nagy molekulasúlyú hyaluronsavban találhatók. Ezért képes mélyen behatol a bőtr különböző rétegeibe, ahol serkenti a bőr saját hyaluronsav-termelését, és ott pótolja a nedvességet, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek.

Ha bőrápolással kapcsolatban lenne kérdésed, esetleg professzionális segítségre volna szükséged, úgy várom hívásodat az alábbi telefonszámon: +36 20 200 9025

Részesülj 5000 Ft értékű kedvezményben!

Nem kell más tenned, mint add meg elérhetőségeid a kedvezmény igénybevételéhez és rövid határidőn belül felveszem veled a kapcsolatot.