VÉGLEGES LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Zavarnak a szőrszálak, érzékeny, irritációra hajlamos a bőröd?

Ints búcsút a fájdalomnak, benőtt szőrszálaknak, szőrtüszőgyulladásnak, irritált bőrnek! Felejtsd el ezeket a problémákat, számolj le velük végleg a leghatékonyabb lézeres szőrtelenítési eljárás segítségével!

Érezd jól magad a bőrödben, élvezd a mindennapokat selymesen sima bőrrel, szőrmentesen, hogy egy hosszú nap után is, önbizalommal telien bújj este abba a koktélruhába, hogy megünnepeld a szépséged!

Neked ajánlom ezt a szőrtelenítési eljárást, ha:

Gyere és tegyél próbát most, kedvezményes áron, hogy megtapasztalhasd a selymesen puha bőr érzetét és a gondtalan, szőrmentes mindennapokat!

Amit én nyújtok neked:

Gyors, hatékony megoldás, más eljárások során tapasztalt problémáidra és a nemkívánatos szőrszálak
végleges eltüntetésére.

Most kedvezményes áron az első 15 ember számára.

Gyere, tegyél próbát egy általad választott testrészeden, ha szívesen megismernéd a leghatékonyabb szőrtelenítési eljárást, mely már első alkalommal garantáltan látható eredményt biztosít.

Első alkalom után azt is megtapasztalhatod, hogy a kezelésnek mennyire nincs kellemetlen velejárója (utófajdalom, irritáció a kezelt testerületen).

Nem kell aggódnod, hogy világosak a szőrszálaid vagy napbarnított a bőröd, ez a kezelési eljárás az év bármely szakában, minden bőr- és szőrtípuson hatékonyan elvégezhető.

Számomra legfontosabb, hogy a legprecízebb, leghatékonyabb gépekkel, magasfokú szaktudásommal szolgáljam ki vendégeimet, ezért elégedettségi garanciát vállalok. Amennyibben első alkalom után nem látnád az eredményt, 100%-os pénzvisszafizetést biztosítok.

Személyes konzultáció, bőrtípus felmérés
100%
Már az első alkalom után tapasztalható változás
100%
Világos szőrszálak, napbarnított bőr esetén is
100%
Puha, selymes, problémamentes bőr
100%

Végleges, vagy tartós szőrtelenítés?

A lézeres Elight- és SHR-szőrtelenítési technológia sokak számára a mai napig egy tisztázatlan mítoszként él. Vannak, akik hisznek a végleges, tartós megoldásban, vannak akik esküsznek rá, és vannak akik szkeptikusan állnak ezen eljáráshoz. Erősen megoszlanak a vélemények, de abban mindenki egyetérthet, hogy a hangsúly a „tartós” szón van, ugyanis teljesen végleges szőrtelenítés gyakorlatilag egyelőre nem létezik.

Akkor joggal merül fel bennünk a kérdés, hogy melyik az igaz? Végleges, vagy tartós megoldás?

A válaszom, mindkettő! Végleges, mert azok a szőrszálak, melyeket jó fázisban kezelünk, megfelelő energiával, végleg elpusztulnak. Vagyis ugyanaz a szőr már soha nem fog újra nőni. Tartós, abból a szempontból, hogy életünk során a szervezetünk új szőrszálakat növeszt, azonban a kezelés után gyengébb és vékonyabb szőrszálak jelennek meg.

Fontos tudni, hogy hogyan és honnan nő a szőrszál: A szőrszál a szőrtüszőből nő, ami a bőr alatt található, testtájtól függően kb. 1-3 mm mélységben. A szőr növekedése egyénenként változik, de naponta akár 0,5 millimétert is tud nőni. A szőrszálakat a szőrtüszőben található mátrix sejtek hozzák létre, melyek a testünk leggyorsabban szaporodó sejtjei közé tartoznak. A bőr és a sötétebb szőrszálak színét a melanin nevű festékanyag adja, ami egyben védelmet is nyújt a káros ultraibolya sugarak ellen.
Már az első kezelés után észleltem, hogy lassabban nőtt ki a szőr és puhább is lett. A harmadik kezelésen vagyok túl, látványosan lelassult a növekedés és sosincsenek benőtt szörszálak. Addig folytatom, amíg Anna javasolta a bőr- és szőrtípusomnak megfelelően, hogy tartós legyen az eredmény. Nagyon elégedett vagyok.
Zsanett
Fitness oktató
Nagyon tartottam a fájdalomtól és ezért hosszú évek óta csak tervezgettem, hogy egyszer rászánom magam erre a tartós szőrtelenítésre. Kértem Annától egy ingyenes konzultációt, ahol kibróbáltuk a hónaljamon a kezelést és igazából csak meleg érzete volt, néha egy egy pici szúrást éreztem. Nagyon megnyugtatott és még a nyár előtt el is kezdtük, hogy mire jön a meleg idő, már ne okozzon problémát az ujjatlan ruhák viselése. Boldog vagyok, hogy belevágtam.
Ildikó
Irodai asszisztens
Barátnőm ajánlotta ezt a lézeres szőrtelenítést. A kezelések közti borotválkozásokkor mindig érzem, hogy már nem serceg úgy a borotva a bőrömön és kevesebbet gyullad be a bőröm.
Iván
Rendezvényszervező

Hogyan tudunk megszabadulni a szőrtől?

A szőrtelenítésnek számos formája van. Gyanta, epilátor, borotva, szőrtelenítő krém és még sorolhatnám… Hogy mi a közös bennük? Mindegyik megoldás felületes és ideiglenes. A szőrzet hatékony és hosszú távú eltávolítása a szőrtüsző megsemmisítésével kezdődik. Az egyik leggyakrabban és leghatékonyabban használt módszer a – fototermolízis elvén működő – lézerfényes kezelés.
A lézeres szőrtelenítési kezelést konzultáció előzi meg, amikor információkat gyűjtők jelenlegi állapotodról, hogy megbizonyosodjak róla, hogy a kezelés biztonsággal és sikeresen elvégezhető az adott testrészeden, meghatározom a gép pontos beállítását, hogy a leghatékonyabb legyen a kezelési eljárás. Azt is megbeszéljuk, kb. hány kezelésre lesz szükséged. Már akár 3-5 kezelés is tartós eredményt hozhat, de a tökéletes eredmény elérése érdekében 7-9 kezelésre is szükség lehet. A kezelések száma mindig az egyéni adottságoktól függ. A kezeléseket 4-6 hetente ismételjük.

A kezelési eljárás kizáró okai

Amennyiben gyógyszert szedsz, gondosan olvasd el a betegtájékoztatót, hogy a gyógyszere nem fényérzékenyít-e!
Gyere és tegyél próbát most, kedvezményes áron, hogy megtapasztalhasd a selymesen puha bőr érzetét és a gondtalan, szőrmentes mindennapokat!

Kezelés előtti tudnivalók

kezeles elott_web

Kezelés utáni tudnivalók

Gyere és tegyél próbát most, kedvezményes áron, hogy megtapasztalhasd a selymesen puha bőr érzetét és a gondtalan, szőrmentes mindennapokat!