Viszlát bőrhibák! Legyen a mottónk az egyenletesen hidratált, feszes bőr és a több kollagén!

Viszlát bőrhibák! Legyen a mottónk az egyenletesen hidratált, feszes bőr és a több kollagén!

A kívánt eredmények eléréséhez két kezeléstípusomat ajánlom most figyelmetekbe, a mezopen kezelést és a tű nélküli mezoterápiát, azaz az elektroporációt, melyről most bővebben is olvashattok blogomon.

Ezek napjainkban a leginnovatívabb és leghatékonyabb, minden bőrproblémára megoldást nyújtó kezeléssorozatok, melynek keretében steril, orvosesztétikai hatóanyagokat viszünk be a  bőr megfelelő rétegeibe.

Alkalmazásuk néhány hét alatt igazi megújulást és regenerálódást jelent a bőrnek:

 • azonnal látható eredmény,       
 • csökkennek a ráncok, az arc kontúrja megemelkedik,
 • halványulnak a bőrhibák, a bőr felszíne egységessé válik.

Amit érdemes tudni a hatóanyagok bejuttatásáról:
A bőrnek három rétege van, a felső a hámréteg, a középső (mezo) az irharéteg és az alsó, a bőr alja. Ahhoz, hogy eredményes, látványos, hatékony kozmetikai kezeléseket végezzünk, a bőr középső, vagyis irha rétegét kell elérnünk.

Ebben a rétegben zajlanak azok az alapvető anyagcsere folyamatok, melyek meghatározzák, hogy bőrünk mennyire rugalmas, feszes, ránctalan, egészséges és szép.

A kezelések hatásmechanizmusa a következők szerint foglalható össze:

Mezopen/Dermapen apró tűi behatolnak a felhámba majd az irha rétegébe. Szervezetünk azonnali válaszreakcióként beindítja a sebgyógyulás folyamatát, mely által  az elasztikus rostok fehérjeszintézise fokozódik, a kollagén termelődés beindul.

A kezelés eljárása során a bőrben a mikrotűk apró csatornákat nyitnak meg, melyeken keresztül a megfelelő mélységbe juttatunk steril, orvosi tisztaságú koncentrált hatóanyagokat, közvetlenül a felhasználás helyszínére, ahol látványos, gyors és tartós eredményt hoznak létre.

A tűs kezelés módokat kivéve kizárólag non-invazív tű nélküli mezoterápiával juttathatjukbe steril és tömény hatóanyagokat, a bőr mélyebb rétegeibe, közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez. A tű nélküli mezoterápiánál egy készüléket, úgynevezett  elektroporátort használunk.

Az eljárás során, a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falát, kis csatornákat nyitva, ezeken keresztül juttatva be a szükséges hatóanyagokat. Az eljárás teljesen fájdalommentes, kellemes mikromasszázs érzet is tapasztalható.

A tű nélküli mezoterápia remek alternatívát jelent azok számára, akik tartanak a tűs kezelésekkel járó kellemetlenségeitől.

A mezterápiás kezelések már az első alkalommal hatékonyan és bizonyítottan javítják az alábbi problémákat:

 • laza, megereszkedett bőr feszesítése
 • bőrfiatalítás
 • pattanások után visszamaradt hegek
 • pigment foltok halványítása
 • striák kezelése
 • tág pórusok
 • akne kezelése
 • hajhullás, fejbőr problémák


Amennyiben Te is kipróbálnád valamelyik mezoterápis kezelésem, úgy vedd fel velem a kapcsolatot.


Bejelentkezés és bővebb információk:
+36 20 200 9025