Az őszi bőrápolás teljen a Biodroga jegyében!

Budan lévő luxus szalonomban szeptember hónapban kedvezményes áron próbálhatod ki a Biodroga és Biodroga Md (gyógyászati hatású) bőrápoló kezeléseimet.

Nem kell többet aggódnod azon, hogy zsíros, hajszálértágulatos (rozáceás), gyulladt pattanásos(aknés), hyperérzékeny a bőröd, vagy pórusaid eltömődöttek, a Biodroga és Biodroga Md tápláló és megelőző kezeléseim ezekre mind megoldást nyújt. E mellett az öregedési ráncok kezelésére is jótékony hatással bír.
Szeptemberi akcióm keretében most 30% kedvezményben részesülhetsz, ha a Biodroga kezelések közül választasz! Gyere el, és tégy próbára!
Ez még nem minden, amennyiben kúracsomagot vásárolsz, úgy otthoni kezdő ápolócsomagot kapsz ajándékba, amely tartalmaz egy bőrtípusodnak megfelelő tisztítót, hidratálókrémet nappalra es éjszakára és fényvédőt.

Segítsd bőröd, hogy élettel telivé, tónusossá, mélyen hidratálttá váljon ezekkel a bőrtökéletesítő kezelésekkel! Várlak szeretettel!

Részesülj 5000 Ft értékű kedvezményben!

Nem kell más tenned, mint add meg elérhetőségeid a kedvezmény igénybevételéhez és rövid határidőn belül felveszem veled a kapcsolatot.