Kleanthous kezelések

Kleanthous kezelések

KLEANTHOUS – Prémium kategóriás esztétikai-kozmetikum

KLEANTHOUS egy vezető nemzetközi kozmetikai vállalat, amely ügyfeleinek innovációt, minőséget, magas színvonalú kiszolgálást és gazdasági eredményeket kínál a regenerációs kozmetika területén.

A vállalatot 1989-ben Dr. med. Panaijotis Kleanthous alapította Heidelbergben. Kutatóorvosként Dr. Kleanthous a kezdetektől fogva az öregedés következményeivel és alternatív gyógymódjaival foglalkozott. Terápiáihoz felfedezte és tökéletesítette a legkisebb fehérjemolekulát, amelyet cell supporting molekulának (c.s.m.) nevezett el. Elsőként a világon, az orvosi használatban kipróbált és bevált cell supporting molekulát Dr. Kleanthous kozmetikai hatóanyag formájában is létrehozta. A c.s.m. molekulát a bőrbe juttató injekciós kúra rendkívüli eredményei arra sarkallták őt, hogy megoldást találjon a kozmetikai szalonokban történő felhasználás lehetővé tételére is. Ehhez egy segédeszközre volt szüksége, hogy a cell supporting molekulát injekció nélkül tökéletesen a bőrbe tudja juttatni. A varázsszó az ultrahang volt, és az is maradt a mai napig. 1989-ben, a világon először Dr. Kleathous állította a kozmetika szolgálatába az ultrahangot, amivel új távlatokat nyitott a kozmetikai iparban.

Ez volt a kezdet. Az évek során azután Dr. Kleanthous és az ő heidelbergi regenerációs centruma rengeteg hatékony kozmetikai terméket fejlesztett ki. Munkája során ez vezérelte és sosem tévesztette szem elől: az ember örök fiatalság utáni vágya.

2011-ben KLEANTHOUS több mint 20 országban van jelen a világon, ahol a felső kategóriás kozmetikai szalonok és wellness központok egyik fontos partnere.

Nem csak a szem, hanem a bőr is a lélek tükre. Tükrözi személyiségünket. Egész életünkben reprezentál minket. A bőrt széppé és egészségessé varázsolni – ez a KLEANTHOUS kutatásainak és működésének elsőszámú célja. E cél érdekében ötvözik a modern technológiát – az ultrahangot, a biorezonanciát és a fényterápiát – a bőrregeneráció tudományos módszerével.

A modern tudomány egyre több betekintést enged sejtjeink működésébe. Az emberi DNS dekódolása sikeres folyamat, ezért egyre többet érthetünk meg abból, hogy mi, miért történik. A KLEATHOUS szakemberei kimutatták, hogy bizonyos molekulák befolyásolják sejtjeink életerejét és regenerációs képességét: ezek az úgynevezett cell supporting molekulák (c.s.m.).

A KLEANTHOUS laboratórium felhasználta egy sejtbiológiai kutatás eredményét, miszerint a sejtjeinkben megtalálható cell supporting molekulák (c.s.m.), mint információhordozó molekulák felelnek szerveink regenerációs képességéért. Szervezetünk öregedésével mennyiségük folyamatosan csökken, így a sejten belüli és a sejtek közötti információcsere gyengül. Ez az információcsere a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtosztódáshoz elengedhetetlenül fontos.

A KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár ráncokról, szem alatti táskákról, laza kötőszövetről vagy hajhullásról: a cell supporting molekulák (c.s.m.)  hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését, mellyel valódi anti-aging valósítható meg.

Kinek ajánlom a kezeléseket: 100%
Annak, aki magas minőségű, orvosilag fejlesztett kozmetikai-esztétikai kezelést kíván igénybe venni.
100%
Annak, akinek érzékeny, allergiára, irritációra hajlamos bőre van.
100%
Annak, akinek bőrgyógyászati kezelést igénylő bőrbetegsége van, amelynek kiújulását kívánja megakadályozni, és hosszú távú tünetmentességet szeretne elérni.
100%
Annak, aki bármilyen esztétikai beavatkozást kapott, ami után gyulladáscsökkentő kezelésre, és regenerációra szorul az arcbőre.
100%
Illetve minden esztétikai kezelés mellett kiegészítő hatóanyagbevitelként – főleg a saját regeneráción alapuló kezeléseknél. Pl. szálazás, HIFU, Drakula terápia és lézeres kezelések után.

SkinTone TERMÉKCSALÁD & KEZELÉSEK

Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább a fiatalos külső, amit meg szeretnénk tartani. Csak a szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket és pozitív kisugárzásunkat féltjük. Hogy mindez így maradjon, és Önnek soha többé ne kelljen a korára gondolnia KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolócsaládját, a SkinTone-t. Függetlenül korától és bőrtípusától, nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas, és a bőrfiatalítás alapegységében: a sejtben hat.

Az ápolócsalád rendkívül hatékony, mivel a cell supporting molekula (c.s.m.)* biztosítja az egészséges sejtnövekedést. A bőr látványosan fiatalabb és élettel telibb lesz.

* a legkisebb bioaktív molekulák, melyek a bőrsejtek működését hosszú távon támogatják. KLEANTHOUS kutatásai alapján. Minden bőrtípusra.

A kezelés hatása:

  • extrém sejtvédelem
  • extrém simaság
  • extrém feszesség
  • gyulladáscsökkentés
  • atrofizált bőr regenerációja
  • mimikai ráncok csökkenése
  • az elasztózis csökkentése (elasztózis: a bőr és bőr alatti kötőszövet rostjainka rugalmatlanná válása, így a bőr petyhüdt lesz)

Célja:

Ránctalanítás, bőrfiatalítás, feszesítés, kontúrok javítása, rozacea csökkentésef

Milyen bőrtípusra?

Exkluzív Anti aging kezelés minden bőrtípusra

Kezelési leírás: letisztítás, enzym peeling, dry maszk c.s.m. mask fluid-dal, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés esszenciával és c.s.m. hyaluronic complex hatóanyagokkal, feszesítés, akupresszúrás masszázs

Célja:

Ránctalanítás, a bőr 5-7 éves biológiai fiatalítása, feszesítés, kontúrok javítása, rozacea csökkentése

Milyen bőrtípusra?

Exkluzív Anti aging kúra, közel 1 évig tartó hatás, minden bőrtípusra

Kezelési leírás: letisztítás, enzym peeling, dry maszk c.s.m. mask fluid-dal, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés esszenciával és c.s.m. hyaluronic complex hatóanyagokkal, feszesítés, akupresszúrás masszázs

Célja:

Ránctalanítás, bőrfiatalítás, feszesítés, kontúrok javítása, rozacea csökkentésef

Milyen bőrtípusra?

Exkluzív Anti aging kezelés minden bőrtípusra

Kezelési leírás: letisztítás, enzym peeling és szemcsés peeling keveréke,tonizálás, sejtvédelem feszesítés, simítás emelés SkinTone X-tream serummal ,szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés  akupresszúrás masszázs, tonizálás

Célja:

Az X-treme kezelésnél különösen nagy figyelmet kap a sejt védelme, és annak állapotának javítása.

Milyen bőrtípusra?

Exkluzív Anti aging kezelés minden bőrtípusra

Kezelési leírás: letisztítás, enzym peeling, dry maszk c.s.m. mask fluid-dal, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés esszenciával és c.s.m. hyaluronic complex hatóanyagokkal, feszesítés, akupresszúrás masszázs

24/7 TERMÉKCSALÁD & KEZELÉSEK

Az élet tele van változással. A környezeti ártalmak, a napszakok, az évszakok folytonosan váltják egymást. Bőrünk reagál ezekre a hatásokra és változásokra, és ez nem történik észrevétlenül: túl van terhelve, és ez megmutatkozhat szárazságban, vagy fénylő foltokban. A 24/7 termékcsalád cell supporting molekulákkal aktívan támogatja a bőr működését. Így az újra fel tudja építeni saját védőrendszerét, biológiailag megfiatalodik. A 24/7 segít a bőrnek, hogy az önmagán segíthessen, ezáltal friss, ragyogó és sugárzó legyen.

Célja:

A bőr rugalmasságának visszaállítása és struktúrájának javítása, kollagénfelépítés, vérkeringés javítása, salaktalanítás, elasztinrostok ujrastrukturálása.

Milyen bőrtípusra?

Felszíni és mélyrétegi víz és zsírhiányos bőrre, 40 éves kor felett.

Kezelési leírás: letisztítás, peeling, acerola cherry maszk, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés high performance szérummal, feszesítés, akupresszúrás masszázs.

Célja:

Salaktalanítás, nedvességpótlás, sejtregenerálás, elasztinpótlás

Milyen bőrtípusra?

Felszíni vízhiány, száraz bőr, érzékeny bőr

Kezelési leírás: letisztítás, peeling, acerola cherry maszk, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés firming szérummal, feszesítés, akupresszúrás masszázs

Célja:

Az arc izmainak ellazítása, a bőr nedvességkészletének hosszú távú feltöltése, kollagénfelépítés, vérkeringés javítás

Milyen bőrtípusra?

Mimikai ráncok a szem és száj környékén, homlokon, nyakon

Kezelési leírás: letisztítás, peeling, acerola cherry maszk, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés complex h szérummal, feszesítés, akupresszúrás masszázs

Célja:

A sejtfalak és a kapillárisok (hajszálerek) megerősítése, a kipirosodás visszaszorítása, a sejt közötti állomány gyengéd salaktalanítsa

Milyen bőrtípusra?

Rozacea, vagy kezdődő rozacea (kipirosodásra való hajlam), érzékeny bőr

Kezelési leírás: letisztítás, peeling, acerola cherry maszk, sonorezonancia (ultrahang és biorezonancia) kezelés couperose szérummal, feszesítés, akupresszúrás masszázs

Célja:

Tisztátalanság és gyulladás csökkentése, pattanások megszűntetése, a bőr savköpenyének helyreállítása

Milyen bőrtípusra?

Tág pórusú, zsírosodásra, gyulladásra hajlamos, tisztátalan, pattanásokra, aknékra hajlamos bőr

Kezelési leírás: letisztítás, peeling, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés balancer szérummal, acerola cherry maszk, feszesítés, akupresszúrás masszázs

Célja:

Az ajkak teltségének növelése, kontúrok javítása, ajak körüli ráncok csökkentése

Milyen bőrtípusra?

Minden bőrtípusra, ajak körüli ráncok esetén

Kezelési leírás: letisztítás, peeling, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés complex h szérummal, speciális ajaktáplálás c.s.m. molekulákkal

Szonorezonancia készülék: Az első olyan kozmetikai ultrahanggép, mely orvosi üvegfejjel, erőteljes teljesítménnyel, integrált LED-technikával és speciálisan kozmetikai használatra kifejlesztett fényfrekvenciákkal jött létre. Továbbá jellemző rá a teljes moduláris impulzusfrekvencia, mely egyedülálló működést kölcsönöz a különleges ultrahanggépnek.

Az ultrahang segíti a salakanyagok távozását és nagyban növeli a kozmetikai termékek hatását.

Célja:

Hajhullás, elvékonyodott haj, terhesség után, kemoterápiás kezelés előtt, alatt és után, betegség után, stb.

Milyen bőrtípusra?

Minden bőrtípusra

Kezelési leírás: fejbőr masszázs hatóanyaggal, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés

A legújabb biotechnológiai kutatások eredményei, ősi gyógynövénytanok és a drágakövek gyógyító hatásai  egy kezelésben. Hatóanyagai: aminósavak,. arany, c.s.m molekulák 10-es mennyiség, nanoarany, platina, féldrágakövek, gatuline, fehértea, tabaklevelek.

Célja:

bőrregeneráció (10 x c.s.m.) ,mimikai ráncok csökkentése, feszesítés, újraásványozás, nedvességpótlás

Kezelési leírás: letisztítás (KLEANTHOUS CELLULAR SYSTEM cleanser) peeling újraásványozás: KLEANTHOUS CELLULAR SYSTEM, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés KOPLEX-H  szérummal, tonizálás: KLEANTHOUS CELLULAR SYSTEM liquid feszesítés táplálás KLEANTHOUS CELLULAR SYSTEM mask, akupresszúrás masszázs

Már az első alkalommal azonnali lifting hatást érünk el! A Skinjection kezelés során az instant hydro lifting patch erősen hidratáló, feszesítő és helyreállító maszk hatása több nap után is látványos marad. Kitűnő választás azoknak, akik azonnali eredményt szeretnének elérni pl. események, rendezvények vagy fontos alkalmak előtt. A SKINJECTION instant hydro lifting patch – extra c.s.m. enriched, a cell supporting molekulák (c.s.m.) különleges keverékével segíti a bőr regenerálóképességének növekedését. A c.s.m. molekulák mellett egy aktív izomlazító hatóanyagot, Argireline ®-t is tartalmaz a hydro lifting patch, ami csökkenti a mimikai ráncokat. A kezelés során alkalmazott hydro lifting patch lapmaszk illatanyagmentes, gyorsabban juttatja az értékes hatóanyagokat a bőrbe, mint egy szérum vagy krém. Rövid hatóidő elegendő ahhoz, hogy a nagy hatékonyságú összetevők felszívódjanak a bőrben. Tökéletes mimikai ráncok esetén, feltölti a nedvességraktárokat és több nap után is látványos marad a hatása.

Célja:

A bőr azonnal kisimul, a ráncok feltöltődne,segíti a bőr regenerálóképességének növekedését, a bőr hidratáltabbá válik, az arc kontúrjai javulnak, a kezelés hatása több nap után is látványos

Kezelési leírás: letisztítás, peeling, tonizálás, Skinjection instant hydro lifting patch lapmaszk felhelyezése, lapmaszk bejuttatása sonorezonanciával, akupresszurás masszázs, anti-aging aktivátor felhelyezése